Fordern Sie uns heraus!

SkyClean ist bekannt für die Übernahme besonderer und anspruchsvoller Fassadenreinigungen. Haben Sie ein Gebäude, das eine Auffrischung benötigt? Wir kommen gern vorbei, um Ihnen unsere Expertise auf dem Gebiet der Gebäudereinigung zu demonstrieren.

Fragen? T +49 (0)69 66 55 44 88   /  

SkyClean reinigt 50.000 m2 voor Prologis in recordtempo!
Video anschauen
Home > Node > Prologis

Prologis

Über dieses projekt

Bij SkyClean kijken we niet op van een distributiecentrum met ‘een maatje meer’. Dit distributiecentrum maakt deel uit van Prologis Park Penedès en is gesitueerd nabij de Spaanse kuststad Tarragona. 4 dagen lang is een schoonmaakteam van SkyClean in de weer geweest met haar geautomatiseerde reinigingssysteem om de klus te klaren. Een recordsnelheid waar men bij logistieke dienstverlener Prologis erg tevreden mee is. Want hoe minder overlast voor een logistieke operatie, hoe beter.
Locatie
Tarragona (Spanje)
Gebaüdetyp
Distributiecentrum
Projektdauer
4 dagen
Fläche
50.000 m²
SkyClean is een bekende partner van Prologis

In verschillende Europese landen waaronder Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk worden de distributiecentra van Prologis reeds door SkyClean in recordtempo gereinigd. Opvallend is niet alleen de snelheid maar ook het beperkte gebruik van water. In totaal werd voor de reiniging in Tarragona 35.000 liter water verbruikt voor 13.500 m² gevel. Ofwel, minder dan 3 liter water per vierkante meter! Alternatieve reinigingsmethoden verbruiken ruim het driedubbele aan water.

Wir sind überall

© 2019 SkyClean